Дома Македонија Панчо: Да се откажеш од химната на својата татковина е исто како...

Панчо: Да се откажеш од химната на својата татковина е исто како да забраниш изучување на македонската азбука

Статус на Владимир Блажев, познат како Панчо:

Да се откажеш од химната на својата татковина, да ја избришеш од учебник е исто како да им ја забраниш на првачињата да ја изучуваат македонската азбука.

Јас за моите деца сум сигурен дека ќе ги научам и воспитам да ги почитуваат сите луѓе без оглед на етничка припадност но сум уште посигурен дека ГОРДО ќе ја пеат и научат химната на МАКЕДОНИЈА од почеток до крај, а за вашите не знам.

Loading...

Секој со своето 🤷‍♂️🇲🇰
#НА_ДНОТО_МУ_НЕМА_КРАЈ 😪

ПС : Ве замолувам статусот да не го користите за политички цели бидејќи химната е на сите жители на МАКЕОДНИЈА без оглед за која политичка партија се определени.

Loading...