Дома Македонија Ванковска: Јас си ги сакам српските коментатори, Хрватов ми одмиле

Ванковска: Јас си ги сакам српските коментатори, Хрватов ми одмиле

Статус на Билјана Ванковска:

Јас си ги сакам српските коментатори. Овој Хрватов со Сјеверна Македонија ми го одмиле и голот, пардон головите.

Еве го, дури и се поправа кога ќе му излета само Македонија. Инаку, напред Македонија!

Loading...

Loading...