Дома Македонија Јоци до Ивчева: Чекај Наталијо, ти ли најде да збориш за морал...

Јоци до Ивчева: Чекај Наталијо, ти ли најде да збориш за морал шо смени пет партии

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

Не издржаа. Сајтот на мажено на Ивчева објавил нешо со наслов – ,,Те објавуваме затоа што кај исплука-излижа”.
Чекај, Наталијо. Ти што смени пет партии, што со твојон го плукавте Грујо, па после го погаливте по главче, што му отидовте во Будимешта да му го дудлате со интервјуа во 15 продолженија што нагалено по соц.мрежи те викаат ,,нимфомакс”, мене ми збориш за морал ? Мора да се шегуваш.

И не пуштај другпат анонимни деца со потписи да ги лижат твоите валканици, имај храброст потпиши се сама.
А, за Заев. Извини, али ја за разлика од тебе, што такаречено сезонски менуваш партии, другарчиња, и што не, стојам зад се’ напишано. И пред протестите и по доаѓањето на СДСМ на власт. И за Никола Груевски, за кој до ден-денешен ставот ми е непроменлив – дека е најголемо зло на Македонија.

Loading...

Моја препорака ти е да си го смириш маж ти, можеш со сукало. Како сакаш, додуша. Исто ви се фаќа, ќе си останете нечитани и некредибилни во очите на голем дел од јавноста, тука нема спас, а и непочитувани од големи новинарски имиња поради неконзистентност.

Колку луѓето ве читаат вас, а колку мене, можеш и самата да процениш. Над 25.000 на профил, а околу 300.000 на сајт за една година постоење. Ама, па, не ги лажам дека сум совршена. Па није ваљда да требаше да го поддржувам СДСМ за афери !?

Сеа, цуци, сајтов ќе го освежувам, дизајни, ова она, па ќе го праам турбо, па може и еден сладолед да те почастам ако те интересираат лекции по јавно мислење. Ти продужи си да се крстиш по цркви, да објавуваш молитви на сајт, али да знаеш – ништо од тоа ако душата ти е нечиста.

Да заклучиме – и ти и маж ти никад нема да бидете јас. Макар и на трепавици дубеле. Под ниво сте ми. Ќе си останете грујови лузери.”

Loading...