Дома Македонија Игор Александров од Австралија: Иш бре кодоши мизерни, беспомошни

Игор Александров од Австралија: Иш бре кодоши мизерни, беспомошни

Игор Аврамовски Александров од Австралија:

,,Се зачленуваат на страници што ги администрирам и ми испраќаат покани за пријателство, знаејќи дека профилот ми е претежно за македонски активизам, за да шпиунираат и од време на време да тролаат и поткопуваат во коментари, изразувајќи омраза кон Македонците во дијаспората со малоумни чаршиски муабети.

Loading...

Па после се жалат што сум ги бришел или блокирал? Иш бре кодоши мизерни, беспомошни. Ние можеби вас не ви требаме, ама вие за никого не сте корисни.

Loading...