Дома Македонија Катерина Колозова: Катица Јанева не смее ни да влегува во СЈО, не...

Катерина Колозова: Катица Јанева не смее ни да влегува во СЈО, не па да работи

Loading...

Статус на Катерина Колозова:

,,Женава уште работи? Добро, има ли институции во земјава? Почитувам презумпција на невиност, но има доволно причини никако да не биде вклучена во работата на СЈО а не па да влегува во зградата.

Претседателот е во право со апелот: ова е вонредна состојба, да си ги презакажат одморите, а госпожата да се отстрани од местото кајшто може да се плетка околу доказите. Добро бре, има ли пилот во авионот?”

Loading...