Дома Македонија Јоци до Фатиме Фетаи: Кога можев јас, можеш и ти да напишеш...

Јоци до Фатиме Фетаи: Кога можев јас, можеш и ти да напишеш на ферман сè што ти лежи на душа

Loading...

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

,,Да бев обвинителка во СЈО, со таа моќ, а Катица да дадеше наредба за претрес на моја ташна, не, немаше да си помине со ,,пу, јазк” и плуканица во безбедносна камера.

Ќе ја најдев каде се крие, во која дупка, и точно ќе и` го покажев местото каде припаѓа. Фатиме, драга, не ! Ти имаш многу повеќе моќ и овластувања. Не се стегај.

Кој работел со мене во ,,Вест” и ,,Дневник” точно знае што зборувам. Кога можев еден Горан Михајловски на 4 страни да го правам партал пред менаџмент и германски ВАЦ, кога си дадов отказ, можеш и ти Фатиме да напишеш ферман за јавност што точно сакаш да кажеш.

Германците ме сфатија. Дозволија преместување во ,,Дневник”. Кажи си. Ќе те сфатиме.”

Loading...