Дома Македонија Тричковски и врати на Јоци: Заев ќе изгуби поради таквите како мене,...

Тричковски и врати на Јоци: Заев ќе изгуби поради таквите како мене, но ќе треба да почекате до 2028

Статус на Бранко Тричковски: ,,Гоф може да биде сом само во устата на говњари. Не е сом, да те еват сто мрсни сомови, гоф е, тоа е како јас, за Моника Белучи, да речам дека е Јоци!

Па, како се можни вакви естетски, кулинарски и културолошки вратоломии. Чедо ќе полуди, свесна ли си за тоа. Ќе ти го начука Сонито во шупливата глава.

Loading...

Ако не е во Уранопули, ако е, можам и јас да ти го начукам. Шуплина има за сите камери. Гоф може да биде сом само во устата на говњари! Лудачо! Лигњо една!

Цвикерите се Ристо Гучи, да, но ме нервира фактот дека си пропуштила да ги забележиш моите Линдберг позитив, 500 евра.

Јебига, кај да ги трошам парите од продажбата на националните интереси. Другото ти е точно: Заев ќе загуби поради вакви како мене. Само треба да се стрпите до 2028.”

Loading...