Дома Македонија Малчевски: После 21 година во Охрид поставени забрани за капење – па...

Малчевски: После 21 година во Охрид поставени забрани за капење – па дали сте вие нормални

Самоил Малчевски: ,,После 21 година во Охрид, прв пат на потегот од Самоилова тврдина на плажите кон Партизан, Младост се поставени знаци забрането пливање!

Колекторот после толку години не е во функција!

Ало фотелјаши, вие што се грижевте, што кажувате дека ќе не биде дали сте нормални? До кога ќе го уништувате и она малку убаво што остана во Република Македонија?

Криминалци едни неспособни! Се работи за здравјето на луѓето, за уништување на природа, за уништување на туризмот!”

Loading...