Дома Магазин Сопругата на Зоран Заев проговори за тоа каде ќе летуваат летово

Сопругата на Зоран Заев проговори за тоа каде ќе летуваат летово

Loading...

Премиерот Зоран Заев со сопругата Зорица годинава ќе летува само неколку дена, во месец август, поради работните обврски.

Тие се уште немале детално испланирано околу летниот одмор, кога и каде ќе заминат, но Заева за ,,Фокус” вели дека најверојатно тоа ќе се случи наредниот месец.

-Неколку дена во Охрид, неколку во Грција. Немаме ништо прецизирано, но планираме да одмораме во август – вели сопругата на премиерот.

На прашањето дали ќе летуваат во полн состав, односно дали ќерката Александра и синот Душко ќе дојдат со нив, додава дека сега, кога децата веќе пораснале, и заедничките одмори се проретчиле.

-Уште не знаеме дали ќе заминеме на семејно летување, со децата, или пак годинава ќе одмораме сами со Зоран. Александра и Душко веќе се големи, нормален процес е тоа, повеќе сакаат да летуваат со свое друштво, како и нивните врсници – вели таа.

Целата сторија проследете ја на Фокус.мк

Loading...