Дома Македонија (ФОТО) Елизабета, сопругата на Пендаровски играше брканица со деца во резиденцијата

(ФОТО) Елизабета, сопругата на Пендаровски играше брканица со деца во резиденцијата

Претседателот на државата Стево Пендаровски се дружеше со деца од „Проект среќа“ во претседателската резиденција. Дружбата со децата, Пендаровски ја објави на својот Фејсбук профил.

Loading...

,,Одамна не сум поминала толку прекрасно попладне! На гости ни беа деца од Куманово, Скопје, Кавадарци.. . Се запознававме, јадевме пица, правевме оригами.

Дружењето ќе го повториме и со многу повеќе деца од Проект среќа! Резиденцијата на претседателот од денес ќе биде отворена за дружење.

Им благодарам на Давид, Брајан, Стефанија, Бошко и другите деца, за се’ што ни кажаа и покажаа, напиша Пендаровска на својот профил на социјалните мрежи.”

Loading...