Дома Македонија Ванковска: Станав оптимист – мислам дека од ова може да биде и...

Ванковска: Станав оптимист – мислам дека од ова може да биде и полошо

Loading...

Статус на Билјана Ванковска: ,,Како станав оптимист? Песимистите велат: од ова, полошо не може да биде! Јас велам: може, може!

Ми доаѓа да се исклучам од се’, веќе немам Борови: ѕвезда меѓу министрите е млада дама чиј сопруг врти бизниси со влада а деца копаат по контејнери, новото зајакнување е со антиваксер и шифтање на еден машиниста – специјалност вентили.

ЗЗ е Худини (главен адут му било што секогаш се извлекувал), здравството на смртна постела – министерот од недопирливите, итн. Ако е и точно дека незадоволството на граѓаните е најмалку врзано за Преспанскиот, тогаш сето ова си го заслужуваме! Во пакет!

Good night and good luck!
Ова ни господ не го оправа – ако постои!”

Loading...