Дома Останато Бидете многу внимателни – се појавија змии меѓу лежалки на плажа во...

Бидете многу внимателни – се појавија змии меѓу лежалки на плажа во Грција (ВИДЕО)

Грција е омиленото место за одмор на многу Македонци, но и вооппшто луѓе од Балканскиот полуостров, како Србија, Бугарија, Албанија. Секако кај нашиот јужен сосед се присутни и Германци, Англичани, Италијани…

Змиите летно време, особено кога е жега, ги има насекаде. Особено таму каде што има камења. Змиите се опасни влекачи, кои доколку каснат човек, знае да биде многу опасно и треба најитно да се реагира.

Турист на Грчка плажа, сними видео од борба на две змии, кои излегле од камењата позади неговата лежалка. Навистина непријатна глетка од испреплетените две змии.

Παραλία Βρυσούδια, στον Πρωταρά !

Публикувахте от Chrysanthos Hadjimarkos в Неделя, 16 юни 2019 г.