Дома Македонија Каракамишева отворено контра лидерството на ВМРО: Да се откажат од бизнисите

Каракамишева отворено контра лидерството на ВМРО: Да се откажат од бизнисите

Статус на Тања Каракамишева: ,,Ќе се здружиме сите заедно во борбата против власта кога опозицијата ќе излезе со прецизен став дека Преспанскиот договор ќе биде поништен, Договорот со Бугарија ќе биде поништен и кога ќе се покаже цврстина во одбрана на националното достоинство.

Тој процес, јасно е, ќе бара откажување од многу бизниси на раководната структура!

НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕДИ НА ДВЕ СТОЛИЦИ, ИЛИ СИ СЕДНАТ НА ЕДНАТА ИЛИ НА ДРУГАТА! АКО СИ НА ДВЕТЕ, ПАЃАШ!”