Дома Балкан Поради ова би им забранила на Србите влез во Грција – жена...

Поради ова би им забранила на Србите влез во Грција – жена објави фото од неред во соба после српски туристи

Србинка на социјалните мрежи сподели фотографија од апартман во кој влегла, а кој претходно го напуштиле нејзини сонародници од Србија.

,,Срамота, си отишле од апартманот и го оставиле ова во на терасата. Не им ги знам имињата на госпоѓите кои овде престојуваа пред мене, инаку би им го забранила влезот во Грција”, напиша огорчената Србинка.

Loading...

Оние кои потоа коментираа го поддржаа нејзиниот став, дополнувајќи дека освен неред, туристите неретко знаат и да украдат по нешто од собата, како сувенири, средства за хигиена, пешкири.

Некои се пошегуваа што сопственикот на апартманот треба да биде среќен што барем ѓубрето е во ќесе и не е расфрлано, а други пак ги оправдуваа гостите, констатирајќи дека можеби се брзале да го напуштат апартманот.

Вредно е да се напомене дека не се само Српските туристи тиа кои вака се однесуваат, има и многу наши кои истото го прават, но и Европјани. Едноставно, сè зависи од домашното воспитување на гостинот.

Loading...