Дома Македонија Апасиев: “Вечната” Шеќеринска е најбезидејната личност во оваа Зевистичка влада

Апасиев: “Вечната” Шеќеринска е најбезидејната личност во оваа Зевистичка влада

Огромно е изненадувањето во јавноста што меѓу сменетите потпретседатели на СДСМ, ја нема Радмила Шеќеринска, а беа сменети сите, освен неа.

Дотолку повеќе, што нејзиниот стаж во политиката е огромен, а во неколку наврати има и губено избори, од кои во еден и како Претседател на партијата.

Loading...

Професорот Димитар Апасиев го заклучува токму ова: ,,Ниту партиската метла не ја допре министерката за одбрана ШЕЌЕРИНСКА, која дефинитивно е најбезидејната политичка фигура во оваа заевистичка Влада!

Таа од позицијата министер за одбрана, по спроведувањето на проектот „чизми“, се зафати со погубната идеја за приватно обезбедување на војската!?”

Loading...