Дома Македонија Каракамишева: Не е белким Евровизијата и Северџанијата дека ви беа единствени...

Каракамишева: Не е белким Евровизијата и Северџанијата дека ви беа единствени проекти

Статус на Тања Каракамишева:

Пред метлата да се случи во владата, ќе видиме ли конечно барем ЕДНА инвестиција, НЕШТО, ШТО БИЛО, од неа?

Еве на пример, направете акција за префрлување на камењата од Плетвар во Битола, или водата од Мавровско во Охридско езеро. Аман напрајте НЕШТО КОРИСНО!!!

Не е белким Евровизијата и Северџанијата дека ви беа ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОЕКТИ?!

СРАМ!