Дома Балкан Реакции од Српската естрада, предничи Тијана: Македонија не смееше да не и...

Реакции од Српската естрада, предничи Тијана: Македонија не смееше да не и даде бодови на Србија

Србија на вчерашното гласање од жирото и даде дванаесет поени на нашата преставничка Тамара Тодевска. Големо беше изненадувањето кога Македонија на Србија не и даде ниту еден поен.

Loading...

Вефнаш почнаа реакции по социјалните мрежи, пред сè од припадниците на музичката естрада во Србија, кои иронично и се заблагодаруваа на Македонија што не им даде ниту еден бод. Меѓу другите, со своја реакција се јави и сестрата на Тамара, Тијана Дабчевиќ:

,,Сестрата на нашата претставничка на Еврсонг е разочарана што Македонија не и даде ниту еден поен на Србија според гласовите на стручното жири.

Тијана Дапчевиќ, која живее во Србија не може да разбере како се случи тоа нејзината родна земја воопшто да не даде глас за Невена Божовиќ.

-До бесвест е погрешно што Македонија не даде ниту еден поен на Србија. Можам да кажам само дека сум резочарана-вели Тијана.”

Loading...