Дома Магазин Бобан Авалон за Дупер: Најнечовечка и најаматерска работа која ми се има...

Бобан Авалон за Дупер: Најнечовечка и најаматерска работа која ми се има случено

Бобан Милошевски, сопстевеникот на Авалон со статус за случувањата во Дупер:

Да избркаш равноправен член од банд затоа што сакало девојчето да оди на концерт на друг банд е најнечовечка и најаматерска работа која ми се има случено во работата со изведувачи од Македонија.

Жали боже на времето што го потрошив на тие 5 состанока со Дупер.

Имав обезбедено бандот да сними албум во Хрватска и спонзор за тоа.

Прво ми беше смешно , после сфатив дека не е.
Дека е тажно.
И невероватно нефер спрема Мартина…

Заради тоа оној пост од понеделник беше таков.
И тоа беше пост-не стереотипно соопштение.

Не ми е јасно како и зошто беше сфатен како официјално соопштение.

На Мартина и посакувам успех во се што ќе работи.

Другите двајца после овој пост не ме занимаат евер
…за да им посакам било што.