Дома Македонија Јоци се огласи и откри што ќе му направеше на СДСМ доколку...

Јоци се огласи и откри што ќе му направеше на СДСМ доколку имаше 28 милиони евра

На 2.000 лозари, во предизбирен период, им исплатиле 1,3 милиони евра субвенции, а на околу 26.000 тутунари им исплатиле 27 милиони ЕВРА субвенции за реколта 2014/15.

А, за 10 дена бензинот поскапе 5 денари. Од наш џеб, во буџет, па за субвенции.

ЈЕБОТЕ ! И ова си врви како нормална активност, без никој да сноси одговорност за ништо.
А, некогаш се поткупуваше со шеќер и зејтин.

Па, како да ги наречеме избориве, уште непочнати, освен коруптивни и незаконски со нелегална инфузија од Буџет на 28.000 семејства , чии и членови од фамилија ќе гласаат , па тоа се претпоставени минимум 60.000 гласови за СДСМ !?
И тоа со пари од даночни обврзници си играат за да останат на власт.

На 2.000 лозари, во предизбирен период, им исплатиле 1,3 милиони евра субвенции, а на околу 26.000 тутунари им исплатиле…

Публикувахте от Jordanka Ivanovska-Joci в Сряда, 17 април 2019 г.

Па, ја да имав 28 мил.евра државни пари на располагање ќе го згазев цело СДСМ ко шлепер жаба на избориве !