Дома Македонија Спасов: Госпоѓа Гафкова е нашиот Сречко Шоиќ – јас ќе гласам за...

Спасов: Госпоѓа Гафкова е нашиот Сречко Шоиќ – јас ќе гласам за неа на 21 Септември

Статус на Ѓорѓи Спасов:

“Госпоѓа Гафкова, Се чуствувала изненаѓена и увреѓена од мене и моите колумни во кои само велам како Кавадарчанец од Неготино, дека за да не биде темно треба да ти проработи сијалицата.

Таа е всушност нашиот Среќко Шоиќ и да не се кандидираше, оваа кампања ниту случајно немаше да биде толку забавна. Јас ќе гласам за неа на 21. септември.”