Дома Македонија Тито Белилчанец: Мицкоски е како лозарско плашило – како можеше да се...

Тито Белилчанец: Мицкоски е како лозарско плашило – како можеше да се роди таков намќор

Loading...

Остри навреди кон лидерот на опозицијата Мицкоски, од страна на поранешниот функционер во рамки на заедничката држава Југославија и професор на Правниот факултет, Тито Беличанец.

“Како може да се роди толку намќор и зол човек! Во секој настап Мицковски навредува, негира и лаже!

Со негативниот намќорски настап не го придобива туку го плаши народот. На јавните настап е како лозарско плашило!”

Loading...