Дома Останато (ВИДЕО) Игор Џамбазаов за татините синови – капа доле маестро

(ВИДЕО) Игор Џамбазаов за татините синови – капа доле маестро

Игор Џамбазов, човекот кој помина многу премрежја во животот, кој секогаш беше под лупа на јавноста. Истата таа неретко го осудуваше за неговите постапки, но и му простуваше, бидејќи Игор, е еден и единствен.

Во видеото подолу, Игор Џамбазов ги коментира татините и мамини синови, своевидните паразити кои се создадени несвесно од родителите со подлабок џеб.

“Тие немаат никаков проблем, друг за нив се срами. Тие имаат од пиле млеко, за нив секогаш се наоѓа лекот. Тие се… ај да не збориме. А мене од тие страв ми е, мене од тие, тешко ми е”

Тие мислат дека Господ за брада лесно ќе го фатат

Публикувахте от Игор Џамбазов в Четвъртък, 4 април 2019 г.