Дома Македонија Апасиев: Си ги испонапикавте синчињата во ЕЛЕМ и МЕПСО ама не чини...

Апасиев: Си ги испонапикавте синчињата во ЕЛЕМ и МЕПСО ама не чини тоа што Пајо свири кавал у парк

Loading...

Огромни реакции на социјалните мрежи предизвика прозувката на Претседателскиот кандидат Гордана Силјановска, поради тоа што нејзиниот син, помалку неконвеционално свири кавал во Скопскиот градски парк.

Статус на Димитар Апасиев:

“Според гревчињава „елитисти“ од СДС, срамно било шо Пајо (синот на Сиљановска) свирел кавал у парк, ама не било срамно шо нивните синови си ги испопикаа по ЕЛЕМ, МЕПСО и други државни институции да седат на фотељи од телешка кожа и да го цицаат републичкиот буџет!?

Е затоа ќе губите бе фејкери! Оти немате ПРИНЦИПИ у Животот.”

Loading...