Дома Македонија Ирена Радовановиќ: Му верувам на Иванов дека купил само еден стан –...

Ирена Радовановиќ: Му верувам на Иванов дека купил само еден стан – тој е чесен човек

loading...

Статус на новинарката Ирена Радивановиќ:

Не може никој да ме убеди дека Иванов купил два стана…Му верувам нему дека купил еден стан, но не го пријавил зошто сè уште не го исплатил и нема имотен лист, и дека за станот дополнително бил земен банкарски кредит. .

Станот во Центар, е на неговата сопруга, наследен од нејзините родители….Доста барате криминал таму каде што го нема…Иванов е чесен човек.

loading...
loading...