Дома Македонија Росоклија: Марш бре партиски послушнички битанги

Росоклија: Марш бре партиски послушнички битанги

Горазд Росоклија е македонски светски признаен научник во областа на истражувањето на невропатологијата и невроимунологијата, кој од 1992 година е професор на Медицинскиот факултет при Универзитетот Колумбија, Њујорк, САД.

ФБ ПАТРИОТИ НАСПРОТИ ПАРТИСКИ ПАТРИОТИ

ФБ патриоти треба да е навредлив опис за луѓе кои се искрени во своите национални чувства и ги искажуваат на социјалните мрежи.

Оние не ФБ патриоти кои за себе размислуваат како за борци кои крвареле нивната партија да дојде на власт, а тие да се стекнат со бенефиции и привилегии, претпоставувам дека за себе размислуваат како за партиски патриоти?

Или можеби му дале нешто на Македонецот, а јас еве не сум чул за тоа па заслужиле да се македонски патриоти?

Марш бре партиски послушнички битанги

ФБ ПАТРИОТИ НАСПРОТИ ПАРТИСКИ ПАТРИОТИФБ патриоти треба да е навредлив опис за луѓе кои се искрени во своите…

Публикувахте от Gorazd Rosoklija в Понеделник, 11 февруари 2019 г.