Дома Македонија Според Миленко, Заев ќе биде кандидат од СДСМ, а ВМРО ќе му...

Според Миленко, Заев ќе биде кандидат од СДСМ, а ВМРО ќе му намести спотер за победа

Статус на Миленко Неделковски:

“Видете, математички е јасно дека ботови и млади нараштај што 2004-та биле преокупурани со мелни пелени и нокшири, а малку повозрасните со совладување на азбуката (Шана шие на машина) и броење до 10, не можат да паметат која кварна игра играше тогаш СДСМ и тогашниот претседател на комуњарите.

Во моментов се случува истата изборна измама. Само што сега Заев е Црвенковски, а се чека кој ќе биде Кедев.

Тогаш, да потсетам, изборот на Б. Црвенковски немаше потребен цензус се до 17.00 часот. Ако така продолжеше овој предавник никогаш немаше да стане претседател.

Но, во пет-и-некоја минута попладне дојде наредбата од Н. Груевски членството на ВМРО ДПМНЕ да излезе да гласа. ТАКА, ЦРНИОТ ЃАВОЛ СТАНА ПРЕТСЕДАТЕЛ.

За ова имаше во мојата емисија директно прашање и обвинување од М. Велиновска кон Н. Груевски.
Одговорот беше туц-муц.

Затоа, овој пат да не се повтори грешката со вадење на спотер кандидат – односно БОЈКОТ.”