Дома Свет (ВИДЕО) Температурата -34, нема проблем: Децата во Русија знаат како да се...

(ВИДЕО) Температурата -34, нема проблем: Децата во Русија знаат како да се забавуваат

Прво што ни доаѓа на памет, логично, кога ќе се спомне Русија е зимата и студот. Меѓутоа не може да се примети дека студот смета на Русите, тие стануваат имуни на него.

Loading...

На интернет се појави снимка како деца се забавуваат во Русија на -34 степени, на снежна покривка. За нас е логично децата да се санкаат, прават снешко итн, но погледнете што прават децата во Русија.

Младите дечиња во Русија снежната покривка очигледно ја доживуваат небаре како да е песочна плажа среде лето. Овие глетки го обиколи светот.

Се чини вака се калата дечињата и ствараат имунитет, колку и да не изгледа здраво и несовесно од страна на родителите.

Loading...