Дома Спорт Човекот е Гение – кога отиде во Франција, кога го научи јазикот...

Човекот е Гение – кога отиде во Франција, кога го научи јазикот (ВИДЕО)

Loading...

Познати се примерите за луѓе кои лесно учат јазици. Ги нарекуваат полиглоти. Но таа особина, дар, е својствен за помлади луѓе. Нејсе, очигледно не било така.

Раул Гонзалес дојде во Вардар, наиде на мултинационален состав кој за кусо време почна да го строи на македонски. Кога отиде во ПСЖ, кога го научи и францускиот?

Селекторот на Македонија очигледно не е роден и талентиран само за тренер. Погледнете како Гонзалес дава интервју на франуцски.

Loading...