Дома Магазин ФОТО: Дарко Лазиќ има брат – и тој доживеа страшна несреќа и...

ФОТО: Дарко Лазиќ има брат – и тој доживеа страшна несреќа и имаше иста судбина

Loading...

Дарко Лазиќ кој е на интензивна нега по страшната несреќа, има брат по име Драган кој ја имаше истата судбина како него.

Проба да учествува во Гранд и пееше само 5 месеци. Пред две години доживеа страшна несреќа, па заврши на Ургентен каде едвај го спасија.

Иако заедно ретко се во јавност, браќата се многу поврзани.

Loading...